BELLA BORNE NIJSTAD

BELLA BORNE NIJSTAD De lekkerste pizza's van Borne!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 95 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bella Borne Nijstad. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 23:07 Prima
21 mei 2022 om 10:22 Prima, ga zo door.
20 mei 2022 om 8:52 Pizza smaakte goed. Al had ik meer verwacht qua smaak en bodem. Verder wel een snelle levering.
20 mei 2022 om 1:34 Ik bestel meestal pasta carbonara die uiteraard altijd lekker is, maar soms is het echt te veel saus waardoor het eerder soep is dus vandaar 1 sterretje minder. Hier hebben ze ook echt de beste appel komkommer salade trouwens!
8 mei 2022 om 22:51 Goed gevuld en lekker
8 mei 2022 om 20:44 Goede porties En goed van smaak
6 mei 2022 om 21:15 Exact op de opgegeven tijd bezorgd. Pizza’s waren warm en heerlijk, echt een aanrader!
6 mei 2022 om 2:45 De smaak was zoals altijd goed. Alleen had ik deze keer meer saus dan spaghetti, het leek wel soep en het brood kon ik zo weggooien omdat dit te hard was gebakken. Je brak het als chips in aan stukjes.
4 mei 2022 om 20:18 Heerlijke vegetarische pizza! Lekker vers en erg smakelijke knapperige bodem.
1 mei 2022 om 19:34 Eten was heel koud maar de bezorgster was optijd en vriendelijk
26 apr 2022 om 22:16 Heerlijk
25 apr 2022 om 8:30 Zeer smaakvolle pizza, echte aanrader