BELLA BORNE NIJSTAD

Recentebeoordeling


5 sterren uit 381 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bella Borne Nijstad. Meer weten? Ontdek meer

17 feb 2024 om 21:33 Totaal 5 pizza's en ze waren ontzettend lekker, zo uit de oven en dat proef je, we kregen er zelf een fles Pepsi Cola gratis bij...nou Top hoor.. dik tevreden
17 feb 2024 om 21:27 Ik bestel een broodje doner (super) en wat krijg ik een bak met doner een halfgaar pita broodje en een doormidden gesneden pita broodje
16 feb 2024 om 19:46 Super lekker eten. Bedankt voor kleine verassing.
13 feb 2024 om 19:40 Top in orde weer. De pasta carbonada is heerlijk!
13 feb 2024 om 19:30 Lekker, warm en snel bezorgd
9 feb 2024 om 20:33 Pizza’s bij Bella zijn erg goed. Ook deze weer.
4 feb 2024 om 19:51 Zoals altijd smaakte het goed
1 feb 2024 om 10:40 Ondanks de opbrekingen en afgesloten straten snel en warm bezorgd! Top service weer!
21 jan 2024 om 20:40 Prima, niet bijzonder de pizza
21 jan 2024 om 20:02 Snelle bezorging en erg lekker!
20 jan 2024 om 20:27 Eten was warm en lekker. Bezorging was snel. Bezorger was vriendelijk. Wij bestellen altijd bij Bella Borne omdat wij vinden dat hun de beste van Borne zijn.
12 jan 2024 om 23:54 Geweldig goed zoals altijd. Beslist de moeite waard